Doktorun Ceviz Çiftliği

HAKKIMIZDA

Ege Bölgesi’nde doğdum ve çocukluk yıllarımı da bu topraklarda geçirdim. Ailecek ve dostlarımızla tatillerimizi geçirmekten hoşlandığımız güzel ülkemizin bu bölgesinde, pek çok tesadüflerle dolu zaman dilimi içerisinde, duygusal bağımızın kopmadığı bu bölgeye yeniden geldik ve kısa zamanda kendimizi toprakla uğraşırken bulduk. Öncelikle hobi olarak başladığımız çiftçilik heyecanımız zaman içerisinde daha kapsamlı, profesyonel tarım üreticiliğine dönüştü.

HİKAYEMİZ NEDİR ?

Öncelikle, 1500 ceviz fidanı dikerek başladığımız bu süreç, yerin iklimini, toprağını ve cevizin inceliklerini tanıdıkça gelişti, cevizin yanı sıra zeytin, zeytinyağı, atalık tohumlardan oluşan buğday ve dolayısıyla un üretimi ile devam etti. Siyez, karakılçık ve akbaşak buğdaylarını üretiyor ve özgün üretim yöntemi olan yaş değirmende öğüterek un haline getiriyoruz. Çanakkale’nin Ezine ilçesinde Akköy ve Güllece köylerindeki tarlalarımızda üretimlerimiz devam etmektedir. Ayrıca Akköy’de kurduğumuz kapsamlı tesisimizde cevizlerimizi kurutuyor ve diğer ürünlerimizle birlikte paketliyoruz. Bu tesisimizle ayrıca diğer üreticilerimize de destek olmaya çalışıyoruz.

Profesyonel Üretim

Çiftliğimizin kurucusu, bir Tıp doktoru ve akademisyen olmakla beraber, konuyla ilgili araştırmalar yapıp, eğitimlerle en iyi ürünü üretme çabasındadır. Profesyonel üretime başladığımız ve ürünleri almaya başladığımız andan itibaren, iyi tarım uygulamaları temel amacımız oldu. …. Tarihinde sertifikamızı da alaraka üretimimizi sürdürmekteyiz.

Doğal Köy Lezzetlerine Artık Daha Yakınsın

Arkadaşlarımızın ve siz dostlarımızın ürünlerimizi beğenmesi ve bizlere olumlu geribildirimler vermesi neticesinde ürettiğimiz ürünleri kendi markamızla sizlere ulaştırabilmek için bu siteyi oluşturduk. Umarım sizler de ürünlerimizi beğenir ve dostlarınızla paylaşırsınız.